Logo
Odštampajte ovu stranicu

MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ Potreban vam je kredit, kreditna kartica ili debitni račun, a nemate vremena čekati u redovima?

MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ Potreban vam je kredit, kreditna kartica ili debitni račun, a nemate vremena čekati u redovima? MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ Potreban vam je kredit, kreditna kartica ili debitni račun, a nemate vremena čekati u redovima?

Potreban vam je kredit, kreditna kartica ili debitni račun, a nemate vremena čekati u redovima u banci. Bilo da ste iz Dervente, Prnjavora, Modriče, Doboja ili Bosanskog Broda MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ iz Raiffeisen Banke vam stoji na raspolaganju.

MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ dostupan je svaki dan od 8 do 20 časova na broj telefona 066 452 174. Možete ga kontaktirati pozivom, SMS porukom ili porukom putem Vibera.

MOBILNI BANKAR je usluga Raiffeisen banke koja olakšava korištenje bankarskih proizvoda. Uslugu mobilni bankar možete koristiti bilo gdje, kod kuće ili na poslu.

MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ će se uvijek odazvati na Vaše poruke i pozive, susretljivo i strpljivo će saslušati Vaša pitanja i odgovoriće Vam, a na sastanku će detaljno jasnim i baš Vama razumljivim govorom objasniti sve što Vas zanima.

MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ uručiće Vam potrebne formulare i, ako Vam je potrebno, pomoći da ih pravilno popunite. Popunjene formulare će odnijeti u Vaše računovodstvo na ovjeru, a zatim ih predati u banku. Kada se Vaš kredit ili kreditna kartica odobre, MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ će Vam ugovoriti termin kada da odete u banku preuzeti Vaš novac ili karticu.

Podatke o Vašem poslovanju sa bankom (plata, iznos kredita, ukupna zaduženja) MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ nikada neće odati drugim licima.

Ko je MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ?

MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ (Direktni agent prodaje – Direct Sales Agent) je osoba koja radi za banku na terenu i dolazi na sastanak sa klijentom na mjesto i u vrijeme kako to klijentu odgovara. Možete zakazati sastanak od 8 do 20 h, a ako Vam se žuri – čak i vikendom!

Zašto bih ja koristio/koristila uslugu MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA?

Zbog uštede vremena. Ako koristite usluge MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA – ne morate odlaziti u banku i čekati u redovima radi informacija o kreditu ili kartici. Sve možete na miru i na mjestu gdje Vama odgovara pitati MOBILNOG BANKARA SINIŠU ASENTIĆA. Od MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA možete dobiti i sve potrebne formulare (obrasce), te pomoć oko popunjavanja formulara.

Kako mogu kontaktirati MOBILNOG BANKARA SINIŠU ASENTIĆA?

Jednostavno. Samo pozovete MOBILNOG BANKARA SINIŠU ASENTIĆA na broj telefona 066 452 174. Možete poslati i SMS ili pisati na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Koliko koštaju usluge MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA?

Usluge Mobilnog bankara su potpuno besplatne.

Možete otići u banku ili pozvati i koristiti usluge MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA - Vaši troškovi su isti. Korištenjem usluge MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA možete samo imati korist jer nećete čekati u banci, pa na miru u četiri oka možete saznati sve što Vas zanima. Vi prema MOBILNOM BANKARU SINIŠI ASENTIĆU nemate ama baš nikakvih troškova i obaveza.

Da li će MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ znati da mi odgovori na moja pitanja? Hoće li mi tačno objasniti i izračunati ratu, kamatu…?

Da. MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ će Vam tačno izračunati sve varijante i sve iznose kredita i rokove otplate koji Vas zanimaju. Objasnit će Vam procedure i uslove poslovanja. MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ je tu zbog Vas. Ako to želite, MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ će Vam pomoći da popunite formulare, te Vas upozoriti na pravilno korištenje kreditnih kartica, te o načinu redovnog vraćanja rata. Garantovano ćete biti zadovoljni uslugom MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA.

Koliko puta trebam otići u banku ako koristim usluge MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA?

U banku odlazite samo jednom i to kada je sva procedura završena – odlazite u banku da potpišete ugovor i preuzmete novac (ako ste podizali kredit) ili kreditnu karticu.

Koje je radno vrijeme MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA?

MOBILNOG BANKARA SINIŠU ASENTIĆA možete kontaktirati svakim danom (7 dana u sedmici) od 8 do 20 časova na broj telefona 066 452 174. Email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. možete poslati u svako doba. A nakon uspostavljenog kontakta – možete dogovoriti mjesto i vrijeme sastanka.

Koje je područje na kojem radi MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ?

MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ će doći na sastanak sa Vama gdje god vi želite, bilo da ste iz Dervente, Prnjavora, Modriče, Doboja ili Bosanskog Broda..., a Vaš zahtjev za kredit ili karticu će predati u poslovnicu u koju Vi želite.

Koliko su podaci i informacije o meni sigurne od MOBILNOG BANKARA SINIŠE ASENTIĆA?

Potpuno. Sve podatke i informacije o Vama (plata, iznos kredita, kreditnih kartica...) MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ neće odavati drugim licima. Za Vaše kontakte sa MOBILNIM BANKAROM SINIŠOM ASENTIĆEM i poslove u banci neće znati niko.

Za sva ostala pitanja slobodno se obratite svaki dan od 8 do 20 časova, MOBILNI BANKAR SINIŠA ASENTIĆ Vam stoji na raspolaganju!

MOBILNI BANKAR

SINIŠA ASENTIĆ

066 452 174

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.