Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: "Zamislite deco" predstava za 5 (FOTO)

FOTO: Ilustracija | DOBOJ: "Zamislite deco" predstava za 5 FOTO: Ilustracija | DOBOJ: "Zamislite deco" predstava za 5

"Zamislite deco" predstava u izvođenju Dramske sekcije Osnovne škole "Vuk Stefanović Karadžić" i mališana iz programa za predškolce "Kutak za djecu" odigrana je dva puta 1. novembra. Po ocjeni publike bila je za 5, a djeci treba vjerovati.

Predstava nastala na osnovu teksta Dušana Radovića upotpunjena je sa zanimljivim muzičkim tačkama, publika u sali zajedno je pjevala sa djecom na pozornici. Plesne tačke najmlađih izazvale su najviše simpatija i poseban ponos roditelj, baka i deka koji su pratili prve korake malih glumaca iz Kutka.

- Ovo je sedmi put da izvodimo predstave za djecu u našem gradu. Ovaj put smo imali i pomoć Pozorišta za decu Teatar Talija iz Beograda. Bila je to odlična prilika da omogućimo djeci da uče od profesionalnih glumaca. Javni nastupi su važni kako za djecu koja učestvuju ali isto tako i za našu najmlađu publiku koja dolazeći na predstave uvjek ima priliku da nauči nešto novo. Teme su uvjek pažljivo odabrane, od obrazovanja za svu djecu, škole, čuvanja prirode, drugarstva, humanosti, i naravno razvijanje ljubavi prema pozorišnoj umjetnosti. Veliku zahvalnost dugujemo Foundation Carmeuse koja je od 2014. godine kroz različite projekte pomaže rad našeg Udruženja u zajednici - kazala je za Dobojski Info Sanja Živković.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.