Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJSKI INFO PREDSTAVLJA Svaki mjesec do 5.000 KM za talente Republike Srpske

FOTO: Dobojski Info | Svaki mjesec do 5.000 KM za talente Republike Srpske FOTO: Dobojski Info | Svaki mjesec do 5.000 KM za talente Republike Srpske

Imaš između 16 i 30 godina i živiš negdje na teritoriji Republike Srpske? Posjeduješ talenat iz svijeta obrazovanja, kulture, umjetnosti ili sporta? A talenat da predstaviš svoj talenat na uvjerljiv način?

Ako si na sva pitanja odgovorio/la potvrdno, možda si baš ti Novo Ime za kojim se od 1. februara traga na adresi www.novoime.com. O čemu je riječ? Ko ili šta je Novo Ime?

Kako idejni tvorci ističu, „Novo Ime je platforma koja je u carstvu interneta osvanula kako bi prepoznala mlade i neustrašive čiji talenti zaslužuju da budu vrednovani”. A kako će to učiniti? Tako što će svakog mjeseca novčanom nagradom u iznosu do 5.000 KM pružiti priliku jednom Novom Imenu da ostvari svoj san i pokaže svima šta zna. Uz novčanu nagradu, Nova Imena mogu da računaju i na savjetodavnu podršku na putu ka ostvarenju svoje zamisli.

Sam izbor „prvih među jednakima” je zasnovan na principu onlajn glasanja. Nakon što prijava prođe selekciju stručnog žirija, osvanuće na platformi, a čim osvane – na red dolazi glasanje. Kandidati će podršku na putu ka svojim snovima moći da prikupljaju na samoj platformi, ali i na Facebook stranici Novo Ime.

„Odluka da na kraju glasovi javnosti presude ko je Novo Ime prati cijelu ideju ove priče. Ideju da se u našoj okolini kriju talenti koje bi svi trebalo da znamo, a ne samo mi, kao pokretači priče”, naglasili su iz kompanije „Novo RS” koja, kao članica grupacije „Novomatic”, u cjelosti stoji iza projekta.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.