Logo
Odštampajte ovu stranicu

BESPLATNA APLIKACIJA ZA POLJOPRIVREDNIKE: Pregled vremenske prognoze i uslova na gazdinstvu

FOTO: Dobojski Info | BESPLATNA APLIKACIJA ZA POLJOPRIVREDNIKE: Pregled vremenske prognoze i uslova na gazdinstvu FOTO: Dobojski Info | BESPLATNA APLIKACIJA ZA POLJOPRIVREDNIKE: Pregled vremenske prognoze i uslova na gazdinstvu

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske organizovalo je u Banjaluci prezentaciju "karpo" softvera, koji će poljoprivrednicima, putem besplatne aplikacije, omogućiti pregled vremenske prognoze i uslova na mikrolokaciji gdje se nalazi njihovo gazdinstvo.

Poseban značaj ovog izvještajno-prognoznog servisa Ministarstva je to što će sa velikom vjerovatnoćom omogućiti rano otkrivanje biljnih bolesti, čime će biti ušteđena neophodna sredstva za upotrebu herbicida.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.