Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Najpovoljnija ponuda preduzeća “Drvoprerada Đurić” iz Dervente

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Najpovoljnija ponuda preduzeća “Drvoprerada Đurić” iz Dervente FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Najpovoljnija ponuda preduzeća “Drvoprerada Đurić” iz Dervente

Gradska uprava Doboja je, u postupku javne nabavke, kao najpovoljniju prihvatila ponudu derventskog preduzeća “Drvoprerada Đurić” za čišćenje korita vodotokova i uređenje odbrambenih nasipa u mjesnim zajednicama Kostajnica, Kotorsko, Grapska, Bukovac-Šešlije, Ritešić i Majevac.

Gradska uprava Doboj prihvatila je preporuku gradske Komisije za javne nabavke da, od ukupno osam ponuđača, kao najpovoljniju cijenu prihvati iznos od 44.900 KM bez PDV-a, koliko je ponudilo derventsko preduzeće “Drvoprerada Đurić”, objavljeno je na internet stranici grada.

Elektronska aukcija održana je 7. jula, a najskuplju ponudu dostavio je “MG mind” iz Mrkonjić Grada sa konačnom cijenom od 99.952 KM bez PDV-a.

Prijedlog ugovora o nabavci biće dostavljen na potpis izabranom ponuđaču po proteku roka od 15 dana, računajući od dana od kada su ponuđači obaviješteni o izboru najpovoljnije ponude.

Javna nabavka je sprovedena otvorenim postupkom, a procijenjena vrijednost javne nabavke bez uračunatog PDV-a iznosila je 79.347 KM.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.