Prijavi komentar

Crni Borise, čije se to pare nalaze u Banja Luci? Da li su to pare naroda Banja Luke, Prijedora, Trebinja, Dervente, Šamca, Modriče, Doboja...ili pare za "sponzorisanje" podobnih lokalnih vlastodržaca, ugovaranje poslova sa rodbinsko-kumovskim firmama, neograničenu potrošnju helikopterskog goriva za posjet vašarima i transport "narodnih" pevaljki...?
Zaboravljaš Borise da se Banja Luka i Doboj ljube, sad će evo i dvije godine, a naš Doboj i dalje kasaba! To ni petlja autoputa od 900 miliona KM, čija izgradnja se predstavlja kao investicija uložena u Doboj, zasigurno neće promijeniti, osim ako "stručnjaci" iz gradske administracije ne planiraju pružiti konopac pa početi naplaćivati prolazak, k'o na seoskim svadbama?!
Zato Borise, lagano odguli svoju "radnu" sedmicu obavljajući kurirsko-uslužne poslove za svog gazdu po vrelom dobojskom asfaltu (tebi je pogled stalno dole, pa da znaš da u gradu drveća nema) pa polako za vikend kući, u selo iz koga si došao, jer vjerujem da Doboj iz njega stvarno liči na grad iz bajke!