Prijavi komentar

Slazem se sa DOGoran-om. Mislim da sam ga dobro razumio sta je htio da kaze...

Ako Narodni poslanik, clan vladajuce stranke (mada je isto i da je clan opozicije), izjavi da sumnja u to kako ce se trositi novac iz Fonda solidarnosi i da zbog toga ne zeli da daje "svoj" novac za taj fond, pa zasto bismo onda mi, ostali gradjani vjerovali da ce taj novac da se trosi na ispravan nacin? Zasto bismo onda mi davali svoj "pausal" za taj isti fond?
Ako se od njenih 5000KM oduzme 700KM ostaje joj i vise nego dovoljno za zivot. Cak joj ostaje dovoljno da vodi jos 7 zivota ako uzmemo u obzir da je potrosacka korpa za cetveroclanu porodicu oko 2000KM.
Ali, ako se oduzme 70KM od necijih 500KM plate (a svi mi znamo da je to plata vecine drzavljana Republike Srpske), koliko nam onda ostaje? Mislim da nije dovoljno ni za jedan zivot u trajanju od 30 dana.
Na zalost, ova izjava Sanje Vulic ce brzo da se zaboravi kao i ona gdje je izjavljivala da je Dodik Bog. Kao i neke njene prethodne nebuloze sto su ostale zaboravljene. A "vrli" gradjani Doboja ce se utrkivati da je pozdrave na ulici, je je ona Narodni poslanik. Uvazeni clan drustva. Rado vidjeni Dobojlija. Kad' joj istekne mandat mozda ce da otvori i butik u glavnoj ulici pa glumi istaknutog privrednika.