Prijavi komentar

Prijedlog za druga Nebojsu a tice se ogranicenog prostora za promociju posto je Obrene Jeeinic citav grad prelijepio sa buljookim...
Napravite DOBOJ CHALLENGE 2019 / DOBOJSKI IZAZOV 2019 a izazov glasi;
Svi drugovi i drugarive koji smatraju da si vrijedan njihovog glasa I zele promjene I smijenu ove Obrenovo-Uroseve kriminalne organizacije treba da,UKOLIKO IMAJU PETLJU I NE PLASE SE "ODMAZDE OBRENOVIH JANICARA" A U TOME I JESTE IZAZOV, izborni plakat sa slikom Nebojse Sajinovicu da stave u svoju radnju,na svoj prozor,na svoj automobile i sl. Na taj nacin bi bili u situaciji da vidimo I Nebojsin plakat a ne samo Obrenovog "sina" ali bi dali podstrek I ostalim gradjanima koji su mozda uplaseni da javno daju podrsku Nebojsi I promjenama.
Mislim da SDS u Doboju vise I nema clanstvo I da je Obrene sve "sinove" sa sobom poveo tako da bez nase pomoci (nas obicnih gradjana ali I ovih iz politickih partija koji IMAJU nesto u glavi I u gacama...) Nebojsa nista ne moze napraviti. A valjda imaju plakate u stranci da mogu podjeliti.
Ujedno pozivam Srdjana Todorovica , "socijalistu" I donedavno prvog gradskog "opozicionara" da da ostavku na mjestu predsjednika OO SP jer se odrekao tekovina socijalizma i onoga cemu sam vas "ja" ucio I okrenuli ste se kapitalizmu i vlastitom interesu sto ovom predizbornom "cutnjom" I pokazujete!
Nista ti nisi od njih bolji a ako misis da jesi - izvoli dokazi,pozovi clanove SP da glasaju protiv Obrena Jerinica!
Inace si za nas proslost,kao I Obrene Petrovic!
SMRT FASIZMU, SMRT NEPOTIZMU- SLOBODA NARODU!!!