Prijavi komentar

E Doboju, Doboju.....
Zar je moguće da ovom jadnom gradu ne trebaju MAGISTRI FARMACIJE? Hejjjj pa petogodišnji Medicinski fakultet, smjer FARMACIJA, JEDINI kvalifikovani školovani za lijekove. DRŽAVNI FAKULTET koji nikada još ni jedan student nije u roku završio. Izdvajamo onu fuficu Adrijanu koja je nebitna a završila privatni fakultet u Bijeljini i DOBILA licencu. Jedina ona.
Znamo da je 16.7. zakazana Skupština na kojoj će obren preko svojih sluga donijeti odluku da nas likvidira, da nas nema, da nestanemo..HEEEJJJ da nas LIKVIDIRA, da ostanemo bez posla!
Kakvu to poruku time šalje ovren ovom gradu, mladima, generacijama? Ne treba učiti dovoljno je upisati i platiti kruljov fakultet, i eto duploma....Jel to poručuješ gradu, omladini? Silu na nama treniraš? Za koga radiš obrene??
Da te priupitamo još nešto:
1. Ako već nisi u zatvoru za 11 dobojskih žrtava poplave u Doboju 2014. i ako već nisi zaštitio ovaj grad od poplave ni obavijestio nas da se pripremimo tada, zašto nas zaposlene kriviš za dug Apoteke od, kako kažeš preko 3 miliona?
Nije obrene ni danas dug 3 miliona, nego oko 700.000 KM, ali u tom iznosu je i šteta od poplava koju je Apoteka imala 2014. a ti nisi htio da izdvojiš ni jednu marku da pomogneš da štetu saniramo! Niti si htio da usmjeriš ni jednog donatora da nam pomognu, iako smo i mi JAVNA USTANOVA! Zašto?
Likvidiraj eto...i nas, i Dom zdravlja i Bolnicu. Svi smo isti...javne ustanove, sa dugovina. Nalikvidiraj se, drugo ništa i neznaš. Završi jednom agoniju s nama, s Dobojem...Vrijeme je..
Ali, vrati ovom gradu pare koje smo mi zaradili a koje si ti oteo od nas i dijelio:
-tvojoj karikaturi od nametnutog nam direktora Mitrovića, koji je za psihijatrije, za liječenje,
-tvojim karikaturama od zamjenika direktora koje si nam postavljao, a koji vrijede NULA u svakom smislu ..Čadje, Savići, tvoj drogeraš Igor, itd
- tvojoj ko zna kojoj po redu snaji Adrijani, koja 2 godine nije ušla u Apoteku, a platu iz Apoteke primala
-tvome Upravnom odboru koga si stavio da nas bezdušno uništi
VRATI NAM TE PARE OBRENE.
Nećeš? Ne moraš, znamo mi da nećeš. Ali, ima obrene i nas ništa ne brini. Dovoljno. Vidimo se u čitulji, obrenčiću. Ovaj put si natrčao, nema ti spasa.
PRAVDA ZA APOTEKU, IDEMO DO KRAJA!