Prijavi komentar

Ooo dje si 'Poznavalac'..Pošto ne poznaješ situaciju ne širi dezinformacije.. Od kako je novo rukovodstvo preuzelo školu Gligorić je zaposlio 5 djece poginulih boraca i sve na punu normu.. a troje je dobilo stalna rješenja.. e baš zato ga mrze poznati nacionalisti u Doboju: Lamija.. Obren.. Bajro tj. BH Patritska liga.. a ostali poput sitnih miševa Almira Dzanića.. Refke.. Mitrovića i Josica su samo sitni makroi i ulizice koji napadom na opozicione odbornike žele da se dodvore Obrenu i dobiju burek za doručak ili za iftar..
A da ne pominjemo da je i sam gligorić dete poginulog borca.. mada je i osim njih primio u stalni radni odnos još njih 15-ak..
Interesantno je da od svih tih koji u školi rade na odredjeno ili neodređeno nije protiv direktora nikad ništa rekao o nekoj navodnoj diskriminaciji osim gospođe Lamije.. inače veoma poznate konfliktne žene sklone svadjama i sukobima a već poznatoj javnosti zbog svojih nacionalističkih poteza iz škole u Rudanci tj. Kotorskom.. ona je jedina od 85 radnika iznela niz optužbi očigledno lažnih, što je dokazano citiranjem Zakona, a sve u vrijeme lijepog Ramazana.. ccccccc..