Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 21.10.2021. godine

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 21.10.2021. godine FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 21.10.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 21.10.2021. godine, oko 13, 50 časova, lišili su slobode lice inicijala S.I. sa područja opštine Teslić, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 3, 39 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 21.10.2021. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata koje na području opštine Modriča koristi lice inicijala A.S., prilikom čega su pronađena dva peketića u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 11, 2 grama, digitalna vaga, gasni pištolj i vazdušna puška. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštzva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“, dok će za posjedovanje gasnog pištolja i vazdušne puške navedeno lice biti prekršajno sankcionisano.

Policijska stanica Teslić, 21.10.2021. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica inicijala B.P. sa područja opštine Teslić, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“. Za lice inicijala B.P. postoji osnov sumnje da je 13.08.2021. godine, oko 03, 00 časa, došlo do jedne autopraonice u Tesliću gdje je izvršilo provalu u dva samouslužna aparata za usisavanje vozila i tri samouslužna aparata za pranje vozila vlasništvo lica inicijala S.N., odakle je otuđilo sav kovani novac u iznosu od oko 200 КM.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.