Logo
Odštampajte ovu stranicu

Sjekli ga skalpelom i UBADALI DO KOSTI: Srpskainfo otkriva identitet brutalnih zlostavljača iz Doboja

FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA  Sjekli ga skalpelom i UBADALI DO KOSTI: Srpskainfo otkriva identitet brutalnih zlostavljača iz Doboja FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA Sjekli ga skalpelom i UBADALI DO KOSTI: Srpskainfo otkriva identitet brutalnih zlostavljača iz Doboja

Policija u Doboju uhapsila je tri osobe zbog brutalnog mučenja i sakaćenja muškarca B.F. (23) koje je šokiralo ovaj grad.

Srpskainfo saznaje da su uhapšeni Zlatan Blagoičević (30), Saša Pejičić (25) i Alen Slavuljica (18).

Oni su 15. oktobra oteli i ubacili u auto B.F. (23). Dok su se vozili u “hjundaiju” nasilnici su tukli nesrećnog muškarca.

Zatim su ga odvezli na jednu lokaciju u okolini Doboja, te ga skinuli i svezali plastičnim vezicama.Izvor Srpskainfo otkrio je da su žrtvu držali Pejičić i Slavuljica, dok ga je Blagoičević vezao.

Nakon toga, Blagoičević je skalpelom sjekao žrtvu, dok se ovaj nije onesvijestio.

– Na tijelu oštećenog zabilježeno je 40 rana, od kojih su neke duboke posjekotine do kosti – otkrio je izvor Srpskainfo.

Kada je žrtva pala u nesvijesti, nasilnici su pobjegli.

Iako B.F. nije želio govoriti zbog straha, policija je u dva dana uspjela rasvijetliti šokantan slučaj i uhapsiti zlostavljače.

Tokom pretresa stana Blagoičevića pronađeni su materijalni dokazi.Nakon kriminalističke obrade trojica nasilnika sprovedena su na saslušanje u dobojsko tužilaštvo.

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.