Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 17.10.2021. godine

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 17.10.2021. godine DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 17.10.2021. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirano je sedam krivičnih djela, pet narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji:             

Policijskoj stanici Doboj 1, 17.10.2021. godine, oko 12,30 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih nanijelo oštećenja na putničkom automobilu marke „Ford Focus” vlasništvo lica inicijala S.S.V. iz Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.                   

Aktivnosti i rezultati:  
          
Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 17.10.2021. godine, oko 02, 15 časova, lišili su slobode lice inicijala B.L. iz Doboja, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.             
 
Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 17.10.2021. godine, oko 01, 25 časova, lišili su slobode lice inicijala D.M. iz Banjaluke, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,76 g/kg.            
 
 Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 17.10.2021. godine, oko 01, 40 časova, lišili su slobode lice inicijala D.J. iz Teslića, vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju.            
 
Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 15.10.2021. godine oko 23, 45 časova, lišili su slobode lice inicijala V.P. iz Teslića, vozača  kod koga je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu.             
 
Ostali događaji:             
 
Policijskoj stanici Modriča, 17.10.2021. godine, oko 11, 00 časova, prijavljeno je  da je u mjestu Vranjak, područje opštine Modriča, u šahtu koji se nalazi u dvorištu vlasništvo lica inicijala S.M.  pronađeno njegovo beživotno tijelo. Uviđaj su izvršili Policijski službenici Policijske stanice Modriča uz prisustvo ljekara mrtvozornika  Doma zdravlja Modriča. O svemu je obaviješten dežurni tužilac  Okružnog javnog tužilaštva Doboj.     

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.