Logo
Odštampajte ovu stranicu

TRAGEDIJA KOD DOBOJA Upucao komšiju nakon svađe, pa se ubio

Policijskoj upravi Doboj danas je prijavljena nova tragedija koja se dogodila u mjestu Glogovica.

Oko 10.30 časova prijavljeno je da je nepoznata osoba ranila Milovana Grabovca (85) koji je ubrzo preminuo u dobojskoj bolnici od težine povreda.

Nakon prijave policija je utvrdila da je Grabovca ranio komšija Ratko Simić (76). Međutim, kada je policija došla pred kuću Simića, uslijedio je novi šok. Beživotno tijelo Simića pronađeno je u dvorištu porodične kuće, a uviđajem je utvrđeno da je izvršio samoubistvo.

Izvor iz istrage otkrio je da su se danas u jutarnjim časovima Grabovac i Simić sreli na lokalnom putu, nakon čega je došlo do svađe i naguravanja.

– Šta je bio motiv da svađa između dvojice poznanika preraste u krvavi obračun još uvijek nije poznato – naveo je izvor iz istrage.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.