Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Uspostavljen željeznički saobraćaj Tuzla-Doboj

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Uspostavljen željeznički saobraćaj Tuzla-Doboj FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Uspostavljen željeznički saobraćaj Tuzla-Doboj

Uspostavljen je željeznički saobraćaj na relaciji Tuzla-Doboj koji je bio u prekidu zbog istrage nesreće u kojoj se stariji muškarac bacio pod voz, saopšteno je iz "Željeznica Srpske".

Željeznički saobraćaj na ovom dijelu pruge uspostavljen je u 13.45 časova, nakon završetka uviđaja.

"U 11.16 časova na pruzi između stanica Sočkovac i Suvo Polje u mjestu Karanovac došlo je do vanrednog događaja usljed čega je jedna osoba smrtno stradala. Sačekavši nailazak putničkog voza koji je saobraćao na relaciji Tuzla-Doboj, muškarac se, šetajući pored pruge, iznenada bacio na prugu pod voz i tom prilikom, nažalost, smrtno stradao", navedeno je u saopštenju iz "Željeznica".

Željeznički saobraćaj na ovom dijelu pruge bio je u prekidu dok je trajao uviđaj.

Osim pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i ekipe hitne pomoći, uviđaju su prisustvovali i članovi Komisije za vanredne događaje "Željeznica Republike Srpske".

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.