Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 22.07.2019. godine

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 22.07.2019. godine FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 22.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela, jedan prekršaj javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijski službenici policijske stanice Modriča utvrdili su da su 22.07.2019. godine, u vremenu od 00,30 do 03,00 časova, na području opštine Vukosavlje, dva lica oštetila imovinu jedno drugom. Jedan od izvršilaca je kamenom razbio prednje vjetrobransko staklo na automobilu marke „audi A6“ vlasništvo oštećeng lica koji je bio parkiran ispred njegove porodične kuće. Ubrzo nakon ovog događaja, oštećeno lice je otišlo pred kuću izvršioca pomenutog djela i kamenjem polupalo stakla na pet prozora. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnih djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 1, 22.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaje o izvršenom krivičnimm djelima protiv:
lica Z.S. sa područja Grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Teška krađa“;
lica M.M. sa područja Grada Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo tri krivična djela „Кrađa“.

Policijska stanica Brod, 22.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica D.D., sa područja opštine Brod, zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Trenutno stanje na graničnim prelazima donosi Auto-moto savez Republike Srpske

granicni prelaz Gradiska AMS RS

Stanje na graničnim prelazima možete pratiti UŽIVO i putem aplikacije za Android Auto-moto saveza Republike Srpske!

Čitaoci reporteri

Podjelite sa ostalim našim čitaocima ono što svakodnevno vidite, sa čime se susrećete, vaše utiske sa putovanja, neobične sutuacije kojima ste prisustvovali i zabilježili ih svojim foto-aparatom tokom ljetovanja, zimovanja, izleta... Pišite nam na našu email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.