Logo
Odštampajte ovu stranicu

DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 18.07.2019. godine

FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 18.07.2019. godine FOTO: Dobojski Info | DOBOJ: Servisna informacija Policijske uprave Doboj za 18.07.2019. godine

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva krivična djela, jedan prekršaj javnog reda i mira, jedna saobraćajna nezgoda i jedan požar.

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Derventa, 18.07.2019. godine, obratilo se oštećeno lice iz Dervente i prijavilo da je u pomenutom mjestu, noću 17/18.07.2019. godine, nepoznato lice izvršilo oštećenje njenog parkiranog otključanog automobila marke „golf“. Policijski službenici PS Derventa su utvrdili da je izvršilac skinuo čep od rezervoara za ulje na automobilu i u njega sipao nepoznati prah bijele boje koji asocira na šećer. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijska stanica Doboj 1, 18.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica V.К. iz Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Nasilničko ponašanje“.

Policijska stanica Brod, 18.07.2019. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijela je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv lica O.M. i M.Š., obadva lica iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da su izvršila krivično djelo „Кrađa“.

Srodni članci

Webmaster © Robna Kuća Doboj. Sva prava pridržana.